Urheilu

Axel Foley ei antanut armoa Vermossa

Tommi Kylliäisen ohjastama ruuna Axel Foley kiri lennokkaasti voittoon niin kutsutulta piippuhyllyn paikalta, vaikka aikoi jäädä odottelemaan kaveriaan ratkaisumetreillä.

Hollolalainen Tommi Kylliäinen löysi Axel Foleyn kanssa haastavista lähtöasetelmista huolimatta mukavan juoksupaikan, koska päätöslenkillä oli tarjolla hyvää kiriapua edellä ravanneesta. Sen avustamana Axel Foley kipusi voittomatsiin ja peittosi keulahevosen lopussa varmoin ottein.

Orimattilalaisen Ismo Korhosen valmentaman Axel Foleyn voitto oli toinen peräkkäinen Vermossa.

– Axel Foley on nyt noussut huippukuntoon. Se teki aikaisemmin koko ajan hyviä esityksiä, mutta nyt on tullut yksi pykälä lisää. Vaikka voitto ei ollut yhtä selkeä kuin viimeksi, teki hevonen huippuesityksen, Tommi Kylliäinen kehui ajokkiaan.

Axel Foleyn voitto palkittiin keskiviikkona 2 000 eurolla.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Juuso Holttisen valmennettavat olivat isossa roolissa illan Toto65-kierroksella. Keulaspesialisti Stormysky pääsi Santtu Raitalan ohjastamana mielipaikalleen vetotöihin ja piti niukasti Bret Bokon ja Ari Moilasen takanaan Isokenkä-lähdössä.

Holttisen valmentama One Break Broline taisteli tasaisessa maaliintulossa oman lähtönsä parhaaksi. Hevosta ohjasti illan tuplavoittaja Tommi Kylliäinen, joka sai valmentajalta kehut hevosen voimia säästäneen ajosuorituksen päätteeksi.

– Hevosen juoksu meni sopivasti, koska startti oli vasta toinen kilpailutauon jälkeen. Oikein hienosti ajettu, Juuso Holttinen kehui kuskia.

Juoksupaikkaa johtavan rinnalla kutsutaan ravipiireissä monesti "kuolemanpaikaksi". Tällä kertaa paikka ei ollut nimensä veroinen, kun ensin Iikka Nurmosen ohjastama Ypäjä Hereiam oli johtavan rinnalla ylivoimainen ja pian saman tempun teki Ari Moilasen ajokki Stonecapes Poe. Mika Forss onnistui samalta juoksupaikalta voiton arvoisesti Vixenin rattailla.

Kuusi oikein -voitto-osuus oli 329,60 euroa. Viidellä oikein sai 12,40 e.