Urheilu

Lomalla oleva Ronaldo sanoo jäävänsä Realiin

YURI CORTEZ

Huhut jalkapallotähti Cristiano Ronaldon ympärillä saivat jälleen yhden uuden käänteen, kun portugalilaistähti sanoi espanjalaislehti Marcalle pysyvänsä Real Madridissa napatakseen lisää palkintoja.

– Tärkeiden palkintojen voittaminen joukkueessani ja henkilökohtainen kunnia viime kaudella olivat loistavia. Noiden tekeminen uudestaan olisi mukavaa, Ronaldo sanoi Marcalle.

Siirtohuhut alkoivat liikkua, kun Ronaldo sai alkukesästä negatiivista julkisuutta veronkiertoepäilyjen takia. Hän on oikeuden kuultavana heinäkuun viimeisenä päivänä.

Ronaldolla on vuoteen 2021 asti ulottuva sopimus Real Madridin kanssa. Lauantaina Realin päävalmentaja Zinedine Zidane kertoi joukkueen kannattajille Ronaldon olevan lomalla ja palaavan joukkueen riveihin elokuun alussa.

Espanjalaislehti: Real Madrid ostamassa Mbappen ennätyssummalla

Real Madrid on ostamassa ranskalaispelaaja Kylian Mbappen, 18, Monacosta jalkapallon kaikkien aikojen suurimmalla siirtosummalla, espanjalaislehti Marca uutisoi.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Marcan mukaan Real maksaisi 18-vuotiaasta ranskalaisesta peräti 180 miljoonaa euroa ja lähipäivinä syntyvä sopimus olisi kuusivuotinen. Siirtosumma olisi 150–160 miljoonaa euroa, ja sen lisäksi erilaisia lisiä tulisi 20–30 miljoonaa.

Ranskalaismedian mukaan Monaco on kiistänyt Marcan uutisen hyökkääjän siirrosta.

Teini-ikäinen Mbappe pelasi hienon viime kauden ja on noussut myös Ranskan miesten maajoukkueeseen. Realilla on tarvetta hyökkäyspään pelaajalle, sillä Alvaro Morata siirtyi viime viikolla Chelseaan.

Jalkapallon nykyinen siirtoennätys on 105 miljoonaa euroa, jonka Manchester United maksoi viime vuonna Juventukselle Paul Pogbasta.