Urheilu

Floridan Barkov ja Dallasin Korpikoski iskivät maalit NHL:ssä

JOEL AUERBACH
Aleksander Barkov #16 teki maalin Galgarya vastaan 24. helmikuuta 2017.
Aleksander Barkov #16 teki maalin Galgarya vastaan 24. helmikuuta 2017.

Jääkiekon NHL:ssä Floridan Aleksander Barkov on tehnyt maalin ottelussa Calgarya vastaan. Barkovin joukkuetoveri Jussi Jokinen nappasi puolestaan syöttöpisteen ottelun avausmaalista, jonka viimeisteli Nick Bjugstad.

Barkov teki maalinsa toisen erän loppupuolella sen jälkeen, kun Calcary oli ehtinyt karata jo 3–1 johtoon. Barkovin maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä maali jäi Floridan viimeiseksi. Calcary sen sijaan laukoi kiekon vielä kertaalleen maaliin pelin kolmannessa erässä ja vei siten voiton luvuin 4–2.

Yön kierroksella pelanneista suomalaisista teki maalin myös Dallasin Lauri Korpikoski. Hän teki maalinsa pelin kolmannessa erässä, minkä jälkeen tilanne oli 4–2 Dallasin hyväksi. Dallas voitti lopulta ottelun luvuin 5–2.

Dallasin maalia vahtinut Kari Lehtonen torjui 25 kertaa.

Carolinan ja Ottawan välinen peli päättyi Carolinan 3–1-voittoon. Carolinan Sebastian Aholle kirjattiin ottelusta syöttöpiste. Carolinan maaleista yksi syntyi ensimmäisessä erässä ja kaksi viimeistä toisessa erässä. Aho syötti Viktor Stalbergin toisessa erässä tekemän maalin, joka jäi pelin viimeiseksi maaliksi.

Yön neljännessä ottelussa olivat vastakkain Washington ja Edmonton, joista voiton vei Washington luvuin 2–1. Kyseessä oli joukkueen 13 perättäinen kotivoitto.