Urheilu

Ilves löi vastaiskuilla Jokerit

Jokerit koki 3-5-yllätystappion kotikaukalossaan jääkiekon SM-liigassa Ilvekselle. Isäntien lupaava johto kirposi nopeasti, kun vierasjoukkue iski terävän tuloksekkaasti vastaiskuilla tulosta.

- Ilves liikkui hyvin ja oli kaksinkamppailuissa vahva, Jokerien päävalmentaja Erkka Westerlund kiteytti vastustajan voittoreseptin.

Ilveksen pistemetsästys alkoi Toni Rajalan niittaamalla 1-1-tasoituksella. Ilves käänsi puolustustaistelun vastaiskuosumaksi Ryan Glennin toimesta vain 20 sekuntia toisen erän alusta.

Kolmannessa erässä Ilves pääsi tuomarivirheen avulla iskemään 4-2-voittomaalin alivoimalla. Masi Marjamäki kamppasi kiekkoa pitäneen puolustaja Markus Nordlundin karaten tuottoisaan läpiajoon. Virhe kismitti Westerlundia.

- Vastustaja saa liian helpolla maaleja. Se on yhteinen murhe, kenttäpelaajien ja maalivahdin, Westerlund kertoi syyttelemättä Eero Kilpeläistä maalilla tuuraavaa Frans Tuohimaata.

- Ässiä vastaan menetimme kolme kertaa johdon, mutta nyt johtaessamme 4-2 Jokereilla ei ollut kovin monta mahdollisuutta, Ilves-valmentaja Seppo Hiitelä kuvasi.