Urheilu

AS Romalle uusi valmentaja

Vincenzo Montella on AS Roman uusi valmentaja. Jalkapallon Italian liigan Serie A:n ryhmä julkaisi Montellan nousun päävalmentajaksi tänään eli vain päivä sen jälkeen, kun joukkueen ex-valmentaja Claudio Ranieri erosi. Montella on valmentanut aiemmin nuoria.

Ranieri jätti pestinsä eilen sen jälkeen, kun joukkue oli menettänyt 3–0-johdon ja hävinnyt Genoalle 3–4. Tappio oli AS Romalle neljäs perättäinen.

AS Roma on Italian liigassa kahdeksantena yhdeksän pisteen päässä viimeisestä paikasta, joka veisi joukkueen ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on langettanut AC Milanin keskikenttäpelaajalle Gennaro Gattusolle neljän ottelun pelikiellon. Rangaistuksen syy on Gattuson väkivaltainen käytös viime viikon ottelussa Tottenhamia vastaan.

Milan-kapteeni Gattuso kävi todella kuumana Milanossa pelatussa Mestarien liigan neljännesvälieräkamppailussa ja ottelun päätyttyä Tottenhamin 1–0-voittoon hänen pinnansa petti täysin. Italialainen hyökkäsi päin Tottenhamin apuvalmentajaa Joe Jordania ja puski tätä päällään.