Urheilu

Lukko murskasi Tapparan voittoputken

Tampereen Tappara oli pelkkä vastaantulija kohdatessaan Raumalla sarjataulukossa ylöspäin mielivän Lukon jääkiekon SM-liigassa. Ottelun loppunumerot 6–3 mairittelevat pikemminkin Tapparaa kuin varsinkin toisessa erässä vastustamattomasti riehunutta kotijoukkuetta.

– Alku oli hyvä, mutta sen jälkeen sorruttiin neppailuun ja annettiin kaverille saumat täysin. Toisessa erässä loppui sitten liike ja aloimme roiskia kiekkoa eteen, tiivisti kuusi edellistä otteluaan voittaneen Tapparan valmentaja Sami Hirvonen tapahtuneen.

Lukko johti ottelua parhaimmillaan jo 6–1 toisen erän jälkeen, mutta kolmannessa ote pääsi lipsumaan ja Tappara sai kaunistella loppunumeroita.

– Kolmas erä jätti paljon hampaankoloon. Annoimme siitä pelin jälkeen itsellemme sapiskaa, Lukon Rauli Urama siunaili.

Lukon ykkösmiehet Tapparan kaadossa olivat hyökkääjät Kurtis McLean, Teemu Nurmi ja Justin Morrison. Raumalaisten ja samalla koko liigan tehopelaaja Perttu Lindgren oli edelleen pois kokoonpanosta kuumeilun takia.

Lukko menetti toisessa erässä yritteliään Aki Kangasniemen sairastuvalle Tapparan Kevin Doellin ruman taklauksen seurauksena.