Urheilu

Lakers voitti Bynumin paluuottelun NBA:ssa

Los Angeles Lakersin keskushyökkääjä Andrew Bynum aloitti kauden pitkän sairausloman jälkeen tiistaina voitokkaasti. Lakers vieraili Washingtonissa ja kukisti pelaajapulaa potevan Wizardsin 103–89.

– Olen harjoitellut vasta viisi kertaa, joten olen ruosteessa. Omalle tasolle pääsy vie tovin. Olen tosi iloinen, että olen jälleen mukana, Bynum sanoi.

Bynumin oikea polvi leikattiin heinäkuussa. Hän pelasi 17 minuuttia, heitti seitsemän pistettä, otti neljä levypalloa ja torjui vastustajan heiton kahdesti. Lakersin tehokkain oli totutusti Kobe Bryant, joka pelasi 24 minuuttia ja heitti ratkaisevalla kolmannella neljänneksellä 16 pistettä. Bryant heitti ottelussa 24 pistettä.

Lakersille voitto oli viides kuudessa ottelussa. Kaikkiaan ottelu oli Lakersille kauden 25:s ja tuloksena oli 18:s voitto.

Ottelupäivänä varmistui kolmen joukkueen pelaajakauppa, joka lähetti Lakersin Sasha Vujacicin Netsiin, Netsin Terrence Williamsin Houstoniin ja Netsin Joe Smithin Lakersiin. Lisäksi Nets saa varausoikeuksia Houstonilta.