Urheilu

Miami etsii etsimistään

Miamin Heatin kovalla kohulla kesällä koottu koripallojoukkue on ollut NBA-kauden alussa pettymys. Mestarisuosikin puolustuspeli toimii jotakuinkin, mutta hyökkäyksistä puuttuu tarmo, tarkkuus ja teho. Nyt lauantaina Miami oli Dallasin vieraana ja hävisi 95–106.

Tappio oli Heatille neljäs viidessä ottelussa, kiitos osin ikävien loukkaantumisten. Dallas voitti viidennen kerran perätysten ja vankisti asemiaan yhtenä lännen parhaista. Miami on ollut Dallasille viime vuosina helppo vastus, sillä runkosarjassa voitto oli texasilaisille 13:s perättäinen floridalaisista.

Idässä Orlando voitti vieraskentällä Dwight Howardin viimehetken korilla Washingtonin 100–99. Howard heitti 32 pistettä ja otti 11 levypalloa. New Yorkissa kotijoukkue Knicks hävisi Atlantalle 90–99. Knicks oli voittanut viisi ottelua perätysten.

Minneapoliksessa kotijoukkueen Kevin Love heitti 21 pistettä ja otti 22 levypalloa, mutta vastustaja Golden Staten Dorell Wrightin yhdeksän kolmosta ja 30 pistettä sekä Monta Ellisin 26 pistettä ja 10 syöttöä veivät vieraat voittoon 104–94.