Jääkiekko

Bluesille niukka voitto

Blues yritti katkaista jääkiekkoliigan tappiokierrettään, joka oli venynyt jo kolmen ottelun mittaiseksi. Siinä se onnistuikin, sillä JYP hävisi niukasti 2–1.

Kolmen ottelun tappion myötä Blues oli valahtanut sarjan viimeiseksi. Blues nousi voittonsa ansiosta kolme sijaa sarjataulukossa.

Bluesin ehdoton sankari JYPiä vastaan oli nuori tulokasmaalivahti Kaapo Kähkönen , joka jatkoi hyviä otteitaan. Lukuisat hienot torjunnat takasivat voiton Bluesille.

Kähkönen itse oli nöyrää poikaa pelin jälkeen. Vaatimattomasti hän vain tyytyi sanomaan, että JYP tuli kovaa ottelun lopussa, mutta kantti kesti.

Ottelun voittomaalin iski Otso Rantakari kolmannen erän alussa. Maali näytti olevan suuri helpotus viime kauden tulokaspuolustajalle, sillä se oli hänelle kauden ensimmäinen.

Kuudessa pelissä Blues on tehnyt ainoastaan kymmenen maalia, mikä on vähiten liigassa. Maalinteko-ongelmat jatkuivat illan ottelussa vaikka joukkue pystyi luomaan tilanteita myös ylivoimalla.

Blues sai avausmaalin lahjana JYPin maalivahdilta Tuomas Tarkilta. Tämä lahjoitti kiekon suoraan Ville Korhoselle , joka ei erehtynyt.

TS-STT