Jääkiekko

Sportin peli tepsii TPS:aan

Vaasan Sport otti kauden toisen voittonsa Turun Palloseurasta, kun joukkueet kohtasivat Liigan pelissä Vaasassa. TPS oli yllättävän kesy maalinteossa, jonka takia se poistui 1–5-tappio niskassaan.

Vaikka Sportin pistesarake on pysynyt laihana, se ei ole pelannut huonosti. Monen niukan tappion jälkeen se riisti tiistaina pisteen Kärpiltä ja perjantaina oli vuorossa täysi pistepotti TPS:lta. TPS ja Blues ovat ainoat joukkueet, jotka Sport on voittanut.

– Olemme pelanneet paljon parempia otteluita ja hävinneet. Tämä tulos ei saa viedä liikaa eteenpäin, sillä joka päivä on tehtävä töitä. Olemme kuitenkin hyvällä tiellä, ilmoitti Sportin vastuuvalmentaja Tomek Valtonen.

Ottelu ei suuria intohimon kohteita antanut, ellei sellaiseksi lasketa TPS:n Otto Karvisen ja Sportin Mike Brennanin välienselvittelyä. Brennan oli nujakan aloittaja, mutta Karvinen voittaja, jos asiaa tutkitaan kanadalaiseen tapaan.

Viisi minuuttia episodin jälkeen Damien Fleury teki Sportin kolmannen maalin, ja pelin ratkaisu oli nähty. Fleuryn maalia tosin tutkittiin pitkään videolta, ja samassa ajassa TPS:n maaliin luisteli Teemu Lassila . Mitään ei kuitenkaan ollut enää tehtävissä.

TS - STT