Jääkiekko

TPS, Tuto ja Indians aloittivat yhteistyön

Liigassa pelaava TPS, Mestiksen Tuto ja maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Suomi-sarjassa pelaava kaarinalainen HC Indians aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on tarjota Turun seudun nuorille pelaajille paras mahdollinen kehityspolku kaikille jääkiekon sarjatasoille.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että seurat pystyvät kierrättämään pelaajia joukkueista toisiin, jolloin seurojen pelaajille pyritään löytämään heidän tasolleen sopiva sarjataso.

Aina TPS:n ja Tuton välit eivät ole olleet lämpimämmästä päästä, ja nyt tällekin projektille alkusysäyksen loi yhteistyökumppani, joka tukee jollain tasolla molempia turkulaisseuroja.

– Historia on historiaa. Uudet henkilöt hallituksissa mahdollistivat tämän ja ottivat innolla vastaan tämän mahdollisuuden, sanoi Eckes-Graninin toimitusjohtaja Timo Laukkanen, joka on aiemmin toiminut myös kiekko-TPS:n hallituksen puheenjohtajana.

Jo aiemmin tällä kaudella loukkaantumisista kärsinyt TPS-pakki Veli-Matti Vittasmäki haki pelituntumaa Tuton riveissä, ja TPS:n lupaava A-junnupeluri Jasper Lindsten siirtyi viiden ottelun mittaisella lainasopimuksella Tuto-nuttuun.

TS

Kuva: Jori Liimatainen