Jääkiekko

Lehkonen tyytyväinen Tuton otteisiin

Ässät-Tuto 5–2

Tuto pelasi keskiviikkona kauden toisen harjoitusottelunsa, kun se kohtasi Porissa Ässät. Liigajoukkue raapi ottelusta 5–2 -voiton, mutta Tuton päävalmentaja Ismo Lehkonen oli omiensa otteisiin todella tyytyväinen.

– Emme jääneet mitenkään jalkoihin ja se on meille hyvä signaali kautta ajatellen. Tämä oli hyvä, ja meille todella tärkeä, tapahtuma, kun näimme, missä menemme liigajoukkuetta vastaan, Lehkonen sanoi.

– Erityisen tyytyväinen olen puolustajien kiekolliseen pelaamiseen ja avauspelaamiseen. Olin positiivisesti yllättynyt siihen, miten hyvin se toimi. Isoin parannuksen paikka on hyökkääjien puolustuspelaamisessa. Terävyyttä ja kamppailupelaamista kaipaamme myös lisää.

Tuton maaleista keskiviikkona vastasivat Hannu Kuru ja Oskari Lehtinen .

– Eteenkin Lehtiseltä peli oli liigatason esitys, Lehkonen kehui.

Tuton maalilla keskiviikkona pelasi Kaapo Kähkönen .

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tuton harjoituspeliohjelma on mestisjoukkueelle kunnianhimoisen haastava. Turkulaiset kohtaavat neljän päivän sisällä kolme liigajoukkuetta: keskiviikkona Ässät, perjantaina Lukon ja lauantaina Pelicansin. Perjantain ja lauantain ottelut pelataan Lahdessa.

Pärssinen Tutoon

Tuto pitää torstaina tiedotustilaisuuden, missä se Turun Sanomien tietojen mukaan vahvistaa Timo Pärssisen sopimuksen. 37-vuotias Tuto-kasvatti on harjoitellut kesän joukkueen kanssa. Viime kaudella Pärssinen pelasi Liigaa Lahden Pelicansissa.

Toisen joukkueen kanssa harjoitelleen hyökkääjän, Miikka Tuomaisen , kanssa Tutolla ei Turun Sanomien tietojen mukaan ole sopimusta.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

KUVA: TARA JAAKKOLA