Urheilu

Bayern ja Lyon voittoihin puolivälieräavauksessa

Manchester United oli jo matkalla kohti kahdeksatta peräkkäisvoittoaan, mutta ei Bayern Müncheniä niin helpolla kotistadionilla kaadeta. Brittijoukkue kuittasi jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien 1. osaottelusta vierasmaalin, mutta hävisi ottelun 1–2.

United sai otteluun todellisen unelma-alun, kun Wayne Rooney iski jo toisella peliminuutilla. Bayernin yritys tuotti toivotun tasoituksen Franck Riberyn pamauttaessa vapaapotkun muurin kautta ohi hölmistyneen ManU-vahti Edwin van der Sarin.

Loppuhetkillä Nemanja Vidic puski pallon Bayern-maalin ylärimaan, mutta maaliin asti pelivälineen sai kotijoukkue. Lisäaikaa oli pelattu toista minuuttia, kun Ivica Olic hyödynsi ManU-puolustuksen herpaantumisen murtautumalla avopaikkaan. Manchester Unitedille koitui harvinaisen kitkerä tappio. Huolta tuo lisäksi Rooneyn nilkuttaminen pukukoppiin jalan saatua tärskyn.

Illan toisessa ottelussa ottivat yhteen ranskalaiset Lyon ja Bordeaux. Kotijoukkue Lyon päästi 14. minuutilla vieraansa tasoihin, mutta iski vielä ennen taukoa 2–1-johdon. Lisandro Lopez iski rangaistuspotkusta loppunumerot 3–1.