Jalkapallo

GBK vahvana Raunistulassa

TuWe-GBK 1-4

Turun Weikkojen pistepussin ei karttunut yhtään painoa lisää, kun vierailulla naisten jalkapalloilun ykkösen ottelussa kävi GBK Kokkolasta.

Alku oli TuWe:lta toki lupaava, sillä keskikentän pohjalla muutenkin hyvän ottelun pelannut Asta Valkama vei Raunistulan kentän emännät 1- 0 johtoon juuri ennen taukoa.

Toisella jaksolla väkivahva GBK sitten otti ohjat lopullisesti käsiinsä ja nakutteli kolme kertaa pallon turkulaisten verkkoon.

Hanna Vainionpää, Lotta Niemelä ja nigerialaispelaaja Soo Adekwagh sinetöivät turkulaisille tappiolliset lukemat kahdentoista minuutin aikavälillä.

Tappiosta huolimatta TuWen vastuuvalmentaja Jouni Alèn oli suhteellisen tyytyväinen joukkueeensa kokonaisilmeeseen.

- Tietenkään loppulukuihin ei voi olla tyytyväinen, mutta muuten esitys oli lupauksia antava. Tämän hetken runsas sairaslista vaan on antanut pikkuisen huolta, mutta sekin kuuluu jalkapalloiluun, Alèn tiivisti.

Hän myönsi rehdisti, että kokonaisuutena vahva GBK ansaitsi kyllä voittonsa.

- Koko joukkue taisteli hyvällä asenteella, mutta erityisesti topparikaksikko Eveliina Kivikoski, Meri-Tuulia Reponen , sekä kärjen Therese Rizzo ansaitsevat Valkaman lisäksi suurimmat kiitokset esityksestään, Alèn painotti.

TS