Jalkapallo

Manchester City ja Agüero liian kovia Kiovan Dinamolle

Manchester City ja etenkin sen argentiinalaistähti Sergio Agüero olivat lopulta liian vaikeita vastustajia Kiovan Dinamolle jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelien neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa keskiviikkona. City otti 3–1-vierasvoiton, ja Agüero oli juonimassa kahta joukkueensa maaleista.

Agüero osoitti maaliahneutensa ja taitonsa jo pelin 15. minuutilla. Dinamon puolustus antoi kulmatilanteessa hiukan liikaa tilaa, Agüero kiitti ja pisti pallon taidokkaasti pömpeliin.

Hieman myöhemmin Agüerolla oli maukas paikka lisätä johto jo 2–0:aan, mutta hänen vetonsa sujahti hieman ohi. Lopulta Manchester Cityn toinen maali syntyi David Silvan toimesta, kun Agüero ja Raheem Sterling juonivat syötöillään Silvan avopaikkaan.

Toisella puoliajalla Dinamo kavensi 1–2:een kotijoukkueen painostuksen jälkeen Vitali Bujalskijn maalilla. Kotijoukkue haki taistellen tasoitusta, mutta Yaya Toure niittasi Cityn voittolukemiksi 3–1 ottelun loppuhetkillä.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Atletico ei pystynyt hyödyntämään etuaan

PSV ja Atletico Madrid väänsivät maalittoman tasapelin Eindhovenissa. Avauspuoliajalla etenkin Atletico esitti kurinalaista puolustuspeliä, mutta täysin peruutteluksi ottelu ei kuitenkaan mennyt. Paras paikka maalintekoon tuli Atleticon Antoine Griezmannille, joka pelattiin yksin läpi, mutta PSV-maalivahti Jeroen Zoet torjui mallikkaasti.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue sai edun puolelleen, kun PSV:n Gaston Pereiro määrättiin ulos kentältä kahden keltaisen kortin jälkeen. Pelin painopiste siirtyikin PSV:n puolustuspäähän, mutta Atletico ei pystynyt hyödyntämään miesylivoimaansa. PSV puolusti uhrautuvasti, ja yksi kotijoukkueen sankareista oli maalivahti Zoet.

Atleticon Fernando Torres juoksi vaihdosta kentälle toisella puoliajalla, mutta hänkään ei pystynyt tuomaan ratkaisevaa etua vierasjoukkueelle.

Otteluparien toiset osaottelut pelataan maaliskuun puolivälissä.

TS-STT