Jalkapallo

Messi ei hyytynyt Lontoossakaan

Barcelonan hyökkäyspään tähdet Neymar, Luis Suarez ja etenkin Lionel Messi olivat liian kovia Arsenalille pidäteltäviksi jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa tiistaina. Barcelona voitti 2–0 ja Messi viimeisteli vierasjoukkue Barcelonan molemmat maalit. Ensimmäisen hän iski Suarezin ja Neymarin juonimista syötöistä ja toisen hän pisti maaliin rangaistuspotkusta.

Arsenalin ja Barcelonan välisen pelin tasainen avauspuoliaika päättyi maalittomana. Parhaat maalintekopaikat tulivat Barcelonan Suarezille ja Arsenalin Alex Oxlade-Chamberlainille , mutta täysosumia ei tullut.

Toisen puoliajan alussa nähtiin esimakua tulevasta, kun Neymar irtaantui Arsenal-puolustukselta, mutta maalivahti Petr Cech esitti komean jalkatorjunnan. Myös Suarezilla oli oiva maalipaikka, mutta hänen vetonsa kumahti tolppaan.

Juventus kiri ahdingosta tasoihin

Juventus kiri 2–2-tasatulokseen kotinurmellaan saksalaisjätti Bayern Müncheniä vastaan.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bayernin avausmaalin teki ensimmäisen puoliajan lopulla Thomas Müller , joka oli jälleen kerran oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tilanne syntyi, kun Douglas Costa jatkoi pallon maalille Arjen Robbenin keskityksestä. Juventuksen Andrea Barzagli epäonnistui purkupallossaan ja Müller tuikkasi pallon pömpeliin. Maali oli Müllerille jo kuudes tällä kaudella Mestarien liigassa.

Toinen maali syntyi toisen puoliajan alussa, kun Juventuksen puolustus päästi Robbenin murtautumaan helpohkosti laidalta keskelle. Robben käytti tilaisuuden hyväkseen ja sijoitti vasemmalla jalallaan 2–0.

Juventuksen avausmaalissa oli puolestaan Bayern-puolustuksen vuoro haparoida. Syötönkatko epäonnistui, ja Paolo Dybala kuittasi erheen kaventamalla 1–2:een. Hieman myöhemmin peli oli jo 2–2, kun vaihdosta peliin toisella puoliajalla juossut Stefano Sturaro osoitti maaliahneuttaan aivan Bayernin maalin edessä.

Tiistain otteluparien toiset osa-ottelut pelataan maaliskuun puolivälissä.

Keskiviikkona neljännesvälierissä nähdään ottelut PSV–Atletico Madrid ja Kiovan Dinamo–Manchester City.

TS-STT