Jalkapallo

Inter ja TPS ehkä taas Suomen cupissa vastakkain

Koska Inter ei mennyt liigacupissa jatkoon, se aloittaa Suomen cupin neljänneltä kierrokselta, jonka arvonta on maanantaina. Alkukierrosten alueellisen pelisysteemin takia Interin avausvastustaja Suomen cupissa voi olla samalta kierrokselta aloittava TPS. Viime vuonnahan joukkueet jotuivat Suomen cupissa heti vastakkain.

Vaikka arpa ei heittäisikään Interiä ja TPS:aa kohtaamaan, joukkueiden 4. maaliskuuta suunniteltu keskinäinen harjoitusottelu voi Suomen cupin pelien takia vielä peruuntua. Jos joukkueet ovat Suomen cupissa vastakkain, silloin myös erillisen harjoituspelin pelaaminen olisi järjetöntä.

Joka tapauksessa liigacupin finaalista putoaminen ei ollut sen enempää taloudellisesti kuin urheilullisesti Interille oikeastaan minkäänlainen takaisku. Liigacupin voitosta ei saa muuta kuin voittolautasen ja paikan Suomen cupissa ylemmälle kierrokselle, joten Interin harjoituspelit suunnilleen samaan aikaan ruotsalaisjoukkueita Jönköpings Södraa ja AIK:ta vastaan ovat urheilullisesti paljon antoisampia.