Jalkapallo

KaaPo tarjosi kotiyleisölle päätteeksi voittotunnelmia

KaaPo-A-FC Espoo-A 1-0

Laitahyökkääjä Atte Salmisen 17 minuutin kohdalla viimeistelemä maali riitti Kaarinassa takaamaan KaaPon A-nuorille täyden pistepotin kotiyleisön edessä.

Salmisen täysosuma syntyi näyttävän hyökkäyksen päätteeksi, jonka viimeisen syötön maalitykille antoi Aleksi Mäki .

Voitollaan KaaPo jätti espoolaiset yhä vahvemmin ikäluokan SM-sarjan jumboksi ja kaarinalaisten valmentaja Ari Lahti oli tyytyväinen poikiensa hyvään taisteluun.

- Vaikka kyseessä oli niin sanottu jumbokamppailu, hyvää oli se, että kumpikin joukkue pelasi hyvällä asenteella lähtökohdista huolimatta.

Ottelun juoni oli se, että KaaPo hallitsi vahvasti ensi jaksoa ja espoolaiset puolestaan toista puoliskoa enemmän hyökkäykseen satsaamalla.

- Tilanteita oli molemmilla mukavasti ja onneksi tuo Salmisen tekemä maali piti loppuun saakka, Lahti huokaili helpottuneena ja myönsi, että kamppailu oli tasainen.

Valmentaja oli mielissään myös siitä, että joukkueen aikaisin keväällä saavuttama SM-sarjapaikka oikeuttaa kaarinalaiset myös mukaan talvella käynnistyvään uuteen SM-karsintasarjaan.

Lahti itse jatkaa joukkueen valmentajana, kuin myös ryhmän perusrunko.

Maalintekijä Salmisen lisäksi kotikatsojien edessä kunnostautuivat, keskikentällä hurjasti töitä tehnyt Joona Laine , sekä tyylikkäästi hommaansa hoitanut toppari Joar Jernström .

- Tästä pelistä ja koko kaudesta jäi hyvä maku, vaikka vielä on ohjelmassa yksi vieraspeli Valkeakoskella, Lahti tarkensi.

- Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kokenut valmentaja Lahti tunnusti.

TS - Veijo Heikkilä