Jalkapallo

Sarjakolmonen TPS tavoitti nuorten SM-sarjan kärkeä

TPS-A-FC Espoo-A 1-0

Pyry Tenhon maali jäi ottelun ainoaksi täysosumaksi, kun Turun Palloseura mittasi tasoaan A-nuorten SM-karsintasarjassa FC Espoon kanssa kotikentällään Kupittaalla.

Tenhon puskulla kulmurin jälkitilanteesta 21 minuutilla viimeistelemä maali takasi turkulaisille kolme lisäpistettä ja sen turvin joukkue vankisti asemiaan sarjataulukossa, eli nousi jo mukavasti kärkikaksikon tuntumaan.

TPS:n vastuuvalmentaja Jussi Nuorela luonnehti ottelua kokonaisuutena tasaiseksi taisteluksi ja oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa saavuttamaan lopputulokseen.

- Toki me peliä enimmäkseen hallittiin ja luvalla sanoen oltiin kyllä parempi joukkue. Jännitys yhden maalin johdossa kuitenkin säilyi loppuun asti, eli tarkkana poikien piti kentällä koko ajan olla.Tässä karsintasarjassa pisteet ovat pääasia ja kolme niitä lisää tänään, niin iloisissa tunnelmissa hommia tästä eteenpäin jatketaan, Nuorela painotti.

Pelaajistaan hän nosti esiin maalintekijä Tenhon, joka tärkeän maalinsa ohella pelasi muutenkin onnistuneesti topparin tontillaan.

Myös keskikentän Ilari Puputti sai Nuorelalta isot plussat esityksestään.

Ensi viikonloppuna TPS sitten haastaa paikallisottelussa FC Interin.

TS-VEIJO HEIKKILÄ