Urheilu

Norrena selittää kolarinsa itsepuolustukseksi

Linköpingin maalivahti Fredrik Norrena sanoo vain puolustaneensa itseään ja nostaneensa käden turvakseen alitajuisesti, kun hän otti yhteen Frölundan Jens Karlssonin kanssa.

Norrena sai teosta kolmen ottelun pelikiellon. Hän pysäytti Karlssonin kilpikädellä Ruotsin liigan puolivälieräottelussa pari päivää sitten. Karlsson sai törmäyksessä aivotärähdyksen. Linköping voitti ottelun 6–2.

Ruotsin jääkiekkoliitto näki tapahtuneen niin, että rankaisi Norrenaa pelikiellolla. Norrena saa tulla kaukaloon aikaisintaan sarjan kuudennessa ottelussa. Norrena on päättänyt kertoa oman versionsa tapahtuneesta.

– Kulmasta tuli löysä veto, jonka otin hanskalla. Hän (Jens) on niin kaukana tilanteesta, että en kiinnitä häneen huomiota. Rentoudun, koska kiekko on minulla. Hänellä on kuusi, seitsemän metriä matkaa jarruttaa tai kääntyä pois, mutta hän ei tee niin. Tunnen hänet. Hän aikoo ajaa minun ylitseni, Norrena kuvaili.

Norrena nosti mailan suojellakseen itseään, koska tajusi, että Karlsson tähtäsi hänen päähänsä. Karlsson ei pysähtynyt vaan sai kovan iskun kasvoihinsa, ja hänet talutettiin jäältä.