Urheilu

Eremenko jr. loisti heti

JJK:n ja Jaron välisessä jalkapallon liigacupin ottelussa oli mielenkiintoa riittämiin, kun Alexei Eremenko jr. palasi Suomen pelikentille. Eremenko jr. ei pettänyt odotuksia. Hän pelasi koko ottelun ja onnistui myös viimeistelemään Jaron 1–1-tasoitusmaalin. JJK:n ainoasta vastasi Touko Tumanto.

– Oma pelikunto ei ole vielä paras mahdollinen, mutta tyytyväinen olen silti ensimmäiseen peliin. En ole varmaan puoleen vuoteen pelannut täyttä ottelua, joten oli hyvä merkki, että jaksoin pelata koko ajan, Eremenko jr. kommentoi.

Eremenko jr. oli isossa roolissa Jaron keskikentän sydämessä. Rooli oli myös hyvin vapaa. Pelituntuman puute ei juuri otteissa näkynyt, syötöt löysivät hyvin omille ja vaarallisia laukauksiakin nähtiin muutama. Jaron päävalmentaja, Alexei Eremenko oli tyytyväinen poikansa ensiesitykseen, vaikka tietääkin, että varastossa on vielä paljon enemmän annettavaa.

– Hän on kokenut pelaaja, jolta odotan johtajuutta ja esimerkkiä meidän nuorille pelaajille. Vähempää en voisi vaatiakaan, Eremenko senior kertoi.

Lopputuloksella 1–1 JJK varmisti jatkopaikkansa liigacupissa.