PerPo nousi kärkeen lentopalloliigassa

Perungan Pojat on voittanut vieraissa Muuramen Lentopallon 3–0 ja nousi pisteellä Oulun Sun Volleyn ohi miesten lentopalloliigan kärkipaikalle. Joukkueet kohtaavat Oulussa runkosarjan päätöskierroksella 10. ensi kuuta.

Hyvässä vireessä oleva Raision Loimu puolestaan voitti kotonaan puolustavan mestarin Pielaveden Sammon 3–1. Ossi Rumpunen teki 18, Jimmy Hernandez 16 sekä Ronald Jimenez ja ilman virheitä pelannut Kimmo Kutinlahti 14 pistettä mieheen.

Salon Piivolley voitti vieraissa Hurrikaani-Loimaan 3–0 ja taistelee edelleen tiukasti kotiedusta tulevissa pudotuspeleissä. Ottelussa oli samoja piirteitä kuin Muuramessakin, sillä 0–3 hävinneen joukkueen paras pistemies oli myös ottelun paras.

Mark Dusharme teki 19 pistettä, mutta toiseksi paras Toni Tuominen vain 8 ja kolmanneksi paras 4. Piivolley oli tasaisempi, Tomi Rumpunen teki 16, Ismo Moilanen 13 ja Ilari Sivonen 11 pistettä.

– Meillä oli vahva ja järkevä syöttö. Vain päätöserässä oli lyhyt heikompi jakso, muuten veimme peliä, sanoi Piivolleyn valmentaja Ismo Tuominen.