Nieminen runnoi puolivälieriin Delray Beachissä

Jarkko Nieminen eteni lopulta vakuuttavasti puolivälieriin tenniksen ATP-turnauksessa Delray Beachissä Yhdysvalloissa. Nieminen hävisi avauserän pelein 5–7 kazakstanilaiselle Jevgeni Koroleville, mutta sitten suomalainen löysi peliinsä turbovaihteen.

Maailmanlistalla 109:ntenä oleva Nieminen murjoi listalla 46:ntena olevan ja turnauksessa viidenneksi sijoitetun Korolevin kahdessa seuraavassa erässä peräti luvuin 6–1, 6–0 ja eteni jatkoon reilun puolentoista tunnin taiston jälkeen.

Nieminen ja Korolev ovat kohdanneet ATP-tasolla nyt kahdesti ja Nieminen on voittanut molemmat ottelut. Kolme vuotta sitten Nieminen murjoi 22-vuotiaan Korolevin 6–0, 6–0.

Palkintoarvoltaan reilun 440 000 dollarin turnauksen puolivälierässä Nieminen kohtaa voittajan ottelusta Benjamin Becker Saksa–Wayne Odesnik USA. Becker on sijoitettu turnauksessa kolmanneksi.

Nieminen pelaa turnauksessa myös nelinpeliä USA:n Bobby Reynoldsin kanssa. Avauskierroksella he kohtaavat parin Jeff Coetzee Etelä-Afrikka–Scott Lipsky USA.