Urheilu

Kärki tasoittui golfin maailmancupissa

Shenzhen, Kiina, STT
Roope Kakon ja Mikko Korhosen sijoitus putosi 14:nneksi golfin maailmancupissa Kiinassa. Suomalaiset pelasivat kolmannen kierroksen nelinpelin 68 lyönnillä ja ovat kolmen kierroksen jälkeen tilanteessa 9 lyöntiä alle kentän par-luvun.
 Kakko ja Korhonen jahtaavat Shenzhenissä suomalaisten kaikkien aikojen parasta miesten maailmancup-sijoitusta. Viime vuonna Mikko Ilonen ja Pasi Purhonen jakoivat 13. sijan.
 Kilpailun kärki kiristyi, kun Espanja sai seurakseen johtopaikalle Australian. Australia sinetöi loistokkaan 63 lyönnin kierroksensa viimeisellä väylällä, jolla Brendan Jones upotti reilun metrin mittaisen birdie-putin.
 Jones pelaa Richard Greenin parina. Espanjaa edustaa kokemusta ja nuoruutta sekoittava kaksikko Miguel Angel Jimenez-Pablo Larrazabal. Kärkijoukkueet ovat tuloksessa 22 lyöntiä alle parin.
 Neljän lyönnin päässä kärjestä olevalla Ruotsilla on kentällä kaksikko Robert Karlsson-Henrik Stenson. Se on maailmanlistan sijoituksilla mitaten kisan tasokkain pelipari. Karlsson on maailmanlistalla kuudentena ja Stenson 12:ntena.