Urheilu

SaiPa yllätti JYPin

SaiPa-JYP 2-1

SaiPa oli saanut kokoonpanoonsa sairastuvalta ja pelikiellosta kentällisen vakiomiehiään ja sen myötä valtavasti uskoa tekemiseensä. Tämä palkittiinkin, sillä moninaisten tapahtumien jälkeen liigakärki JYP joutui antautumaan sputnikeille luvuin 2-1 (0-1,1-0,1-0).

Voittomaalin tekijä oli yllättäen Bluesin lainamies Pentti Nöyränen riistettyään päätöserässä kiekon JYPin päässä Ville Mäntymaalta . JYP meni avauserässä johtoon Juha-Pekka Hytösen toimesta, mutta SaiPa tasoitti toisessa erässä ylivoimalla ansaitusti Tero Koskirannan päästessä vetämään kuvion jälkeen lähes tyhjään maaliin. Tässä vaiheessa JYPin maalilla oli jo Sinuhe Wallinheimo , sillä maalilla aloittanut Pekka Tuokkola joutui jättämään pelin jo alkuminuuteilla olkapään mentyä sijoiltaan.

Simo Mälkiä ajeli Wallinheimon yli saaden vitosen ja pelirangaistuksen ja Tuomas Vänttinen törmäsi päätöserässä Iiro Tarkkiin , Vänttiselle 2+2.

- Sattui ja tapahtui kaikenlaista. Molemmat laittoivat itsestään paljon tähän peliin, antoi JYPin Risto Dufva tunnustusta niin omilleen kuin SaiPalle.