Urheilu

Tappara oli taas terästä

Hämeenlinna, STT
Tappara jätti SM-liigan jumbopaikan, kun se täysin ansaitusti voitti Rinkelinmäellä Hämeenlinnan Pallokerhon maalein 5-3 (0-1, 1-2, 2-2). Vieraat luistelivat paremmin ja voittivat kaksinkamppailut. Maalivahti Mika Lehto pelasi todella luotettavasti. Tappara oli todella terästä Rinkelinmäellä eikä jättänyt juurikaan Kerholle mahdollisuuksia.
 Maalinteko-ongelmista kärsinyt Tappara onnistui nyt laajalla rintamalla. Ainoastaan Niko Nieminen teki kaksi maalia, joista viimeisen tyhjään kerholaismaaliin.
 Nieminen aloitti ja päätti kirvesrintojen maalikarkelot. Jonas Enlund, Greg Jacina ja Ville Nieminen olivat muut vieraiden maalin tehneet tapparalaiset.
 HPK ei pelannut joukkueena, vaan yksilöpeli rehotti jäällä. Mikko Mäenpää laukoi kaksi maalia ja oli Kerhon parhaita pelaajia. Maalivahti Teemu Lassilaa ei tappiosta voi syyttää, mutta loistopelastuksiin hän ei nyt yltänyt.
- Tämä osoitti lajin raadollisuuden eli kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Kyllä pelimme oli vähän havaijikiekkoa. Vastustaja oli parempi, antoi Kerhon valmentaja Jukka Rautakorpi tunnustusta vieraille.