Urheilu

Juventus Mestarien liigan "kuolemanlohkoon"

Monaco, STT
Real Madrid, Juventus, Pietarin Zenit ja Bate Borisov (Valko-Venäjä)muodostavat ennakkoon ajatellen kovimman lohkon jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheessa. Lohkot arvottiin tänään Monacossa. Ensimmäinen kierros pelataan 16. ja 17. päivinä syyskuuta.
 Espanjalaisjätti Real Madrid voitti Mestarien liigan viimeksi 2002, mutta sen jälkeen seuran seikkailut Euroopassa ovat jääneet vaisuiksi.
 Juventus puolestaan on tekemässä paluuta huipulle. Seura pudotettiin Italian pääsarjasta sopupeliskandaalin takia pääsarjasta kauden 2005-2006 päätteeksi. Se nousi välittömästi takaisin pääsarjaan ja sijoittui viime kaudella Italian sarjassa kolmanneksi.
 Pietarin Zenit on noussut pikavauhtia Euroopan huipulle. Seura voitti viime kaudella Uefa-cupin ja pudotti välierissä Bayern Münchenin.
 Bate Borisoville on lohkossa luvassa kiusaajan rooli. Se on ensimmäinen valkovenäläinen joukkue Mestarien liigan lohkovaiheessa.
 Mestarien liigan voittoa puolustava Manchester United arvottiin samaan lohkoon skotlantilaisen Celticin, espanjalaisen Villarrealin ja tanskalaisen Aalborgin kanssa.