Urheilu

Suomen futisnaiset Skotlannin kimppuun

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue kohtaa keskiviikkona toistamiseen muutaman päivän sisään Skotlannin. Suomi voitti sunnuntaina joukkueiden välisen ensimmäisen kohtaamisen 3-0.

Ensi kesän EM-kotikisoihin valmistautuvalle Suomelle voitto oli vuoden ensimmäinen ja se tuli vakuuttavan esityksen päätteeksi. Suomen päävalmentaja Mikael Käld löysi ensimmäisestä kohtaamisesta sekä hyviä että huonoja asioita.

- Meidän täytyy edelleen kehittää hyökkäyspeliämme aktiivisemmaksi ja saatava syöttöpeliämme nopeammaksi. Puolustuspelimme ja erikoistilannepelaamisemme olivat erinomaista edelliskohtaamisessa ja niiden on pysyttävä samantasoisena, sillä tällä kertaa Skotlannin joukkueessa pelaa heidän tähtipelaaja Julie Fleeting , Käld painottaa.

Avauspeliin verrattuna Käldiltä puuttuvat Ruotsin Örebrossa pelaavat Sanna Lehtinen , Leena Puranen ja Sanna Valkonen . Kolmikko keskittyy torstain seurajoukkuepeliinsä. Edellinen ottelu näytti kuitenkin, että Suomelta löytyy vaihtopenkiltä myös päteviä korvaajia.

Suomen ja Skotlannin välinen ottelu pelataan Vaasan Hietalahdessa keskiviikkona klo 18.30 alkaen.