F1

Maaginen Massa
maksatti kalavelat

Turun Sanomat, Valencia

HEIKKI KULTA

Felipe Massa pisti Unkarissa kolme viikkoa sitten kertynyt kalavelat maksuun lauantain aika-ajossa Euroopan Grand Prix -kisaan. Brasilialainen pieksi tyylipuhtaasti niin tallikaverinsa Kimi Räikkösen kuin McLarenin Lewis Hamiltoninkin ja otti nimiinsä uuden radan kaikkien aikojen ensimmäisen paalupaikan.

- Helpolla näitä ei koskaan saa. Tein erittäin hyvän kierroksen ja näytimme vauhtimme ja suoritustasomme edellisen kisan jättipettymyksen jälkeen, Massa myhäili Brasilian medialle.

Massa oli paalulla Monacossakin, mutta hän kieltäytyy edelleen nimeämästä katuratoja suosikkipaikoikseen.

- Tämä on ihan mukava paikka, mutta pidän enemmän normaaleista kilparadoista kuten Belgia, Turkki ja Brasilia.

- Monacoon tätä on turha verrata. Monacossa tarvitaan vain virheen puolikas, niin peli on ohi. Täällä vasta kokonainen virhe maksaa kisan.

Massa oli Unkarissa ajamassa uransa parasta kisaa uransa parhaan startin jälkeen.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

- Se oli sellainen kärsimys, etten tiedä pahempaa. Tällainen esitys sen jälkeen osoittaa, että taistelemme yhä ja meillä on vain entistä enemmän motivaatiota voittaa kilpailu, Massa julisti.

Ferrarilla näyttää olevan McLareniin verrattuna pieni etu puolellaan.

- Siitä en tiedä mitään. Uskon, että kilpailusta tulee erittäin tiukka, Massa latautui.

Hamilton ei hämillään

Hamilton joutui kahden perättäisen paalun jälkeen tyytymään kakkosruutuun radan likaisella puolella.

- Mielestäni teimme hyvää työtä. Valmistelumme sujuivat mallikkaasti ja olemme samassa iskussa kuin aina ennenkin. Meillä on vahva paketti ja ainakin olemme kaikkein lähimpänä Ferraria. Eturivissä aina taistellaan voitosta. Olen tyytyväinen, miten asiat menivät, Hamilton jutteli.