Urheilu

Agolli palaa Albaniaan

Jalkapalloliigajoukkueen Vaasan Palloseuran oikea puolustaja albanialainen Ansi Agolli palaa kotimaahansa. Agollin isä on vakavasti sairas, ja hänen on palattava kotiin Tiranaan huolehtimaan perheestään.

Agollilla, 24, on voimassa oleva sopimus VPS:n kanssa kauden 2009 loppuun. Hän siirtyy pelaamaan vuokralle 30. 4. 2009 saakka entiseen seuraansa SK Tiranaan. Tämän jälkeen Agollin tarkoitus on palata Vaasan Palloseuraan. Agolli kertoi viihtyvänsä erinomaisesti Vaasassa.

- Isän vakava sairaus aiheuttaa kuitenkin koko ajan huolta ja vie ajatukseni kotimaahan ja perheeni luo, kiteytti Agolli tuntonsa.

VPS luopuu raskain mielin yhdestä parhaimmista pelaajistaan.

- Agolli jättää ison aukon, mutta puolalaispuolustaja Maciej Truszczynskin kanssa on päästy sopimukseen ja häntä odotellaan Suomeen jo tällä viikolla, sanoi joukkueen päävalmentaja Tomi Kärkkäinen .

Agolli on pelannut Albanian miesten maajoukkueessa kaksi ottelua ja U21-maajoukkueessa 11 ottelua. Viimeisen ottelunsa Palloseuran paidassa Agolli pelaa tässä vaiheessa ensi sunnuntaina, kun VPS kohtaa kotonaan FC Lahden.