F1

Unkarin F1-katsomoon
tarjolla super-tv suomeksi

TS/<br />Kangaroo tv
TS/
Kangaroo tv

Turun Sanomat

HEIKKI KULTA

Formula 1 -varikkojen modernein työkalu - Kangaroo tv - tarjoaa erikoispalvelun Unkarin Grand Prix -viikonloppuna. Kilpailukuvaa, radiokeskusteluja, tilastoja sekä sektori- kierrosaikoja välittävä varikkotelevisio tarjoaa ensimmäisen kerran selotukset myös suomeksi ja puolaksi.

Toista kautta F1-tasolla toimiva kanadalaisvetoinen Kangaroo tv on valloittanut varikon sisäpiirit ja on myös entistä valikoivamman yleisön käytettävissä. Tarjolla on yleiskuva kisasta, mutta koko kisan voi seurata vaikka vain yhden kuljettajan autokameran näkövinkkelistä. Käytössä ovat myös sektori- ja kierrosaikojen sekä huippunopeuksien seuranta.

Katsojalla on mahdollisuus kelata tapahtumia takaisin ja nähdä vaikka mahdollisesti missaamansa ulosajo tai ohitusyritys.

Kangaroo TV sopii mainiosti F1:n High-Tech -maailmaan. Se on suunniteltu siten, että myös katsomossa pääsee käsiksi samaan informaatioon kuin varikon sisäpiiriläiset.

Livelähetykset katsojalle tuova käteen sopiva multimedialaite keräsi ylistystä kaikkina kolmena päivänä loppuunmyydyssä Britannian Grand Prix -kisassa, missä sen lähetyksiä seurattiin tarkasti niin tallien, median kuin yleisön piirissä lehtereillä. Ansiokas markkinointityö on tuottanut yhä parempaa tulosta ja näkyvyyttä.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kokemukset ovat niin lupaavat, että yhtiö päätti laajentaa kattavuuttaan Unkarin kisaan, mihin odotetaan katsojaryntäystä erityisesti Puolasta ja Suomesta.

Neljällä kielellä

Vakituisesti äänessä olevien kanavien Englannin BBC5Liven ja Saksan RTL:n rinnalle Kangaroo tv tuottaa tähän kisaan Puolan Polsat Sport-TV:n ja kotoisen MTV3 MAXIn suorat selostukset. Näiden lisäksi kuultavissa on myös Bob Constandurosin kenttäkuulutus.

Halukkaat voivat vuokrata tv-laitteen online-osoitteesta www.Kangaroo.TV tai Hungaroringin radalta Gold 2 ja 3, Super Gold- tai Gold 4-kioskeista. Päivähinta on 40 ja koko viikonlopun hinta on 50 euroa.