Urheilu

Blomqvist meinasi nukahtaa vaisulla 3. kierroksella

Evian les Bains, Ranska, STT
Minea Blomqvistin kolmas kierros golfin naisten Euroopan-kiertueen kilpailussa Ranskassa sujui mollivoittoisesti. Suomalainen pelasi tuloksen 76, mikä pudotti hänet par 72 -kentällä kokonaistilanteessa jaetulle 54. sijalle.
- Meinasin itsekin nukahtaa, kun ei meinannut millään kulkea - keskittyminen oli kuusi miinus. Ihmeellistä, kuinka golf on välillä mentaalisesti niin vaikeaa, Blomqvist manasi kierrosta, joka nosti kokonaislyöntimäärän 219:een (+3).
 Hänen vaikeimmat hetkensä osuivat kierroksen keskivaiheille. Kahdeksannella par kolme -reiällä Blomqvist avasi viheriölle, mutta kolmen putin sarja pudotti tuloksen bogiin. Seuraavalla reiällä suomalaisella oli putilla mahdollisuudet eagleen, mutta korttiin kirjattiin lopulta par. Vielä 11. reiällä hän puttasi kolme kertaa, kun korttiin merkattiin bogi.
- Ulospäin pysyin rauhallisena, vaikka sisällä kiehui. Sain keskittymisen paremmaksi ja pystyin pelaamaan viimeiset kuusi reikää pariin. Sunnuntaina tähdätään samanlaiseen kierrokseen, millainen perjantain toinen oli.