Urheilu

Abramovic terävöittämään Interiä

JOUNI MUNUKKA

Jalkapalloliigaseura Turun Inter ilmoitti torstaina hankkineensa riveihinsä kroatialaisen hyökkääjän Domagoj Abramovicin loppukaudeksi. 27-vuotiaan kroaatin on tarkoitus vahvistaa Interin yskähdellyttä hyökkäyspeliä.

- Meidän täytyi tehdä jotakin, koska hyökkäyspelissämme on ollut ongelmia. Abramovic on hyvä maalintekijä, nopea juoksija ja tietää, missä kentällä pitää olla, Interin päävalmentaja Job Dragstma kuvaili.

Dragstman mukaan Interillä on ollut pulaa vaihtomiehistä kärkeen ja keskikentälle, mutta Abramovicin tulo helpottaa asiaa.

Abramovic on kroatialaisen suurseuran Dinamo Zagrebin kasvatti. Hän on pelannut Kroatian nuorisomaajoukkueissa yhteensä 30 kertaa ja tehnyt niissä 14 maalia.

Hän oli Interin testissä jo viime talvena, mutta sopimusta ei silloin syntynyt. Arttu Seppälän , Timo Furuholmin ja Antonio Correian loukkaantumiset saivat kuitenkin seuran palkkaamaan Abramovicin.

Kroaatti esiintyy ensimmäisen kerran Interin paidassa 4. elokuuta paikallisottelussa Turun Palloseuraa vastaan.

Päävalmentaja Dragstman mukaan Inter hakee Abramovicin rinnalle vielä toista hyökkääjää. Vaihtoehtoja on katsottu ainakin Norjasta ja Ruotsista.