Urheilu

TuTo marssi
komeasti finaaliin

KooKoo - TuTo 1-6

TuTo finaaliin voitoin 3-1

ASKO TAURU

TuTo marssi jääkiekon Mestis-finaaliin nuijimalla Kouvolassa neljännessä välieräpelissä kotijoukkue KooKoonselvin 6-1-lukemin (2-0, 2-0, 2-1). TuTo otti ottelusarjan kolmannen voiton ja osoitti, että oikea joukkue jatkaa mestaruuspeleihin.

Ottelun ensi minuutista alkaen oli helppo aistia, että vieraat olivat valmiina. Turkulaiset olivat parempia kaikessa millä jääkiekkopelit yleensä voitetaan. Joukkue luisteli hyvin, kiekko liikkui, ja valmentaja Ismo Lehkosen luoma pelitaktiikka sai kotijoukkueen näyttämään kesyltä. TuTon kaikki kentälliset pelasivat tasaisen hyvin.

TuTon paremmuuden huomasi paitsi peliä seuraamalla, myös tilastoja ottelusta lukemalla. 1-0 TuTolle teki Aki Keinänen , 2-0 Jouni Virpiö , 3-0 Tuomas Muhonen , 4-0 Arttu Virtanen , 5-1 Aleksi Sillanpää ja 6-1 Matti Pelkonen . KooKoon ainokaisen värkkäsi Teemu Ramstedt.

Ismo Lehkonen kävi peliä läpi tyytyväisenä.

- Onneksi saatiin heti ensimmäisen erän alkuun 2-0-johto. Silloin tiesin, että nyt ovat paineet selkä seinää vasten olevalla KooKoolla. Kotiluolassa ne paineet ovat tällaisessa pelissä muutenkin kovat ja virheitä vältetään vieraspelejä enemmän.

- Eli peli tuli meille 2-0-tilanteessa yhä helpommaksi.

Lehkonen antoi joukkueelleen loppupääsiäisen vapaaksi ennen kuin valmistautuminen loppuotteluihin vastaan alkoi.

Vastustaja ratkeaa tänään Kajaanin Hokin ja Mikkelin Jukurien kohtaamisessa. Voitot ovat nyt tasan 2-2

Ensimmäisen finaali pelataan torsaina klo 18.30 Kupittaalla. Loppuottelut pelataan paras viidestä- systeemillä.