Urheilu

Tepsin naiset taipuivat kotonaan Happeelle

TS/Riitta Salmi<br />TPS:n harvoihin onnistujiin lukeutunut Ella Alanko (kesk.) kokeilee Happeen maalivahdin Tanja Matilaisen refleksejä ja toteaa ne hyviksi. Siivouspuuhissa vieraiden Virpi Ansio (vas.) ja Iina Autio.
TS/Riitta Salmi
TPS:n harvoihin onnistujiin lukeutunut Ella Alanko (kesk.) kokeilee Happeen maalivahdin Tanja Matilaisen refleksejä ja toteaa ne hyviksi. Siivouspuuhissa vieraiden Virpi Ansio (vas.) ja Iina Autio.

TPS-Happee 3-5

JOUNI KONTIO

TPS:n kahden viikon tauko naisten Salibandyliigassa näkyi, kun se kohtasi Jyväskylän Happeen sunnuntaina Turun Caribiassa.

Pelaamattomuus näkyi ennen kaikkea yliyrittämisenä ja huolimattomuutena viimeistelyssä, ja niinpä otteluun valmiimpana tullut Happee karkasi jo ensimmäisessä erässä 2-3-johtoon eikä luopunut johdostaan enää ottelun aikana.

Maalittoman toisen erän jälkeen TPS heräsi taisteluun vielä kolmannessa Hanna Hyrskyn kavennettua erän alussa 3-4:ään.

Loppuminuuteilla vieraat olivat kuitenkin vahvempia, ja Happeen Anne Hokkasen viimeisellä minuutilla tyhjään maaliin tekemä 3-5-osuma sinetöi tärkeän voiton jyväskyläläisille.

Ella Alanko emäntien pirtein

Happeen ja naisten maajoukkueen kakkosluotsi Timo Välimaa ei ollut kuitenkaan tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Meillä oli ensimmäisessä erässä hyvät hetkemme. Tiikereille hävisimme hyvällä pelillä, mutta tämä voitto tuli kyllä huonolla pelillä ja hieman onnellakin, Välimaa arvioi.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

- TPS taisteli hatunnoston arvoisesti. Onneksi onnistuimme pitämään toisen Alangon siskoksista pimennossa. Nuorempi Ella teki kuitenkin vaikutuksen, kehui Välimaa.

Ottelun parhaana palkittua TPS:n Ella Alankoa (0+2) ei oma onnistuminen paljoa lohduttanut. Tappio kismitti.

- Homma meni vähän väkisin yrittämiseksi, pikkusisko tuumasi.

Jyväskyläläisten parhaana palkittiin tehohyökkääjä Kaisa Malmberg .

TPS:n paidassa nähtiin myös kaksi liigadebyyttinsä tehnyttä nuorta pelaaja Anu Nummelin ja Ella Mikkola .

TPS-luotsi Petri Heino pettyi pahasti.

- Mielestäni tämä oli meiltä kauden huonoin esitys. Tuntui, että mikään ei toiminut. Tällaisella kävelyllä emme kyllä ansainnetkaan pistettä, sanoi kriittinen Heino.