Urheilu

TPS hakee SC Raisiolta vapautunutta naisten liigapaikkaa

VEIJO HEIKKILÄ

Jalkapallon naisten liigapaikasta luopuneen Sporting Club Raision puheenjohtaja Kari Kannisto ilmoitti perjantaina tehneensä TPS:lle tarjouksen avoimeksi jäänen liigapaikan täyttämisestä.

TPS lähetti heti samana päivänä hakemuksen sarjapaikasta Suomen Palloliiton käsitelväksi.

TPS:n kehtitysjohtajan Marco Casagranden mukaan liigapaikan saamisen suhteen ollaan tosissaan.

-  Emme halua lähteä mukaan mihinkään touhuun, jossa ei tavoitteita ole asetettu täysipainoiseen työhön.

- Tilanne on syntynyt niin nopeasti, että valmistautumisprosessi on vielä kesken, mutta ehdottomasti seurassa ollaan valmiita toteuttamaan viime vuosina muhinut visio naisten liigapaikasta, Casagrande sanoi.

Hän arvioi päätöksen tulevan SPL:n taholta ennemmin muutaman viikon, kuin kuukausien kuluessa. Pohjana TPS:lla on naisten puolella viime kauden kakkosdivisioonan joukkue, sekä neljä tyttöjoukkuetta.

Jos SPL:n ratkaisu anomukseen on myönteinen, Casagrande toivoo kaikkien SC Raisiossa viime kaudella pelanneiden naisten siirtyvän TPS:aan. Seuran organisaatio on hyvin hoidettu, eli suosituksella on katetta.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

- Kaikki SCR:n pelaajat ovat tervetulleita seuraamme ja jo ensi viikolla tulemme käymään keskustelua aiheesta ex-raisiolaispelaajien kanssa, Casagrande paljasti.

TPS:n edustajat ovat jo tähän mennessä selvittäneet sarjapaikan mukanaan tuomia mm. taloudellisia velvoitteita. Seura myöntää, että lyhyen selvitystyön aikana mielenkiinto asiaa kohtaan on koko ajan kasvanut.

Jos, ja kun TPS tuon liigapaikan saa, niin seura puolestaan on valmis jatkossa tarjoamaan tiivistä yhteistyötä palloliiton Turun piirin muille nais-ja tyttöjalkapalloa harrastaville seuroille.

SC Raision liigapaikan katoamisen myötä vastuuvalmentajan tehtävät jättänyt Kannisto oli oman jatkonsa suhteen vielä varauksellinen.

- Eiköhän se jalkapalloilun parissa liene tulevaisuudessakin, Kannisto arvuutteli.