Pelicans lensi sarjakärkeen

Kärpät - Pelicans 3-6

Lahden Pelicansin lento jatkuu. Oulun Kärppien lauantai alkoi lupaavasti, mutta illan vanhetessa alkoi Kärppien jalka painaa ja Pelicans meni menojaan napaten täydet kolme pinnaa "nokkaansa". Vierasvoitto 6-3 oli täysin ansaittu myös isäntien valmentajan Kari Jalosen mielestä.

- Onnittelut Pelicansille. He pelasivat hienon pelin. Me teimme liikaa virheitä ja kolme helppoa maalia söi meidän eväitä ja itseluottamusta. Jäätiin liikaa takamatkalle, mietti Jalonen.

Illan avauserä oli tasokkain ja tasaisin. Isännät livahtivat 1-0-johtoon alle kahden minuutin. "Maalintekijä" oli tuttu maalari Marko Jantunen , jonka mailan kautta isäntien Oskari Korpikari kopautti onnekkaasti kiekon maaliin.

Pelicansin ylivoima on ollut syksyn tehokkainta, ja kuitti isäntien johtoasemalle tuli nopeasti isäntien ensimmäisen jäähyn aikana. Maalin teki pörssikärki Matias Loppi . Toisen erän alussa Pelicans iski jälleen, nyt heti kotijoukkueen jäähyn loputtua, ja kun 2-3 vierasjohtokin tuli ylivoimalla, oli viesti isännille selvä: ei jäähyjä!

- Meillä on ollut syksyn ylivoimissa onneakin, mutta kyllä maalit varmasti pistävät vastustajan miettimään, että kannattaako jäähyjä ottaa. Se antaa taas tilaa meidän hyökkäyksille, mietti vieraiden valmentaja Hannu Aravirta .