TamU:n rutiini liikaa Lahdelle

FC Lahti - TamU 0-2

MIKKO MARTTINEN

Tampere United haki varmoin ottein vieraspisteet Lahdesta. Liigakärjessä jatkava TamU vei Lahdessa käydyn ottelun maalein 2-0 (2-0).

Tamperelaiset saivat jo ottelun 8. minuutilla hieman kevyesti vihelletyn rangaistuspotkun, jonka Tomi Petrescu sijoitti tolpan juureen. Petrescun nimiin meni myös ottelun ratkaisuosuma.

Laitahyökkääjän keskitys leijui FC Lahden maaliin juuri ennen taukoa, eikä kotijoukkueen kiri kahden maalin takaa-ajoasemasta käynnistynyt kunnolla koskaan.

- Tänään meillä oli myös onnea maalinteossa. Hyvä jos ammutaan puolustajan käteen, ja tuomari näkee pilkun, tamperelaisten valmentaja Ari Hjelm totesi kuivasti.

Hjelm puolusti ottelun jälkeen lahtelaiskollegaansa Antti Muurista , jota erityisesti lahtelaiskannattajat ovat arvostelleet sen jälkeen kun Muurinen kertoi siirtyvänsä ensi kaudella HJK:n ruoriin.

- Kun valmentajille sattuu jotain positiivista, niin miksi suhtautuminen julkisuudessa on näin kielteistä? Muurinen saa olla helvetin ylpeä, että noin suuri joukkue kuin HJK on kiinnostunut hänestä, Hjelm sanoi.