Urheilu

Ilonen voitti taitokisan

Mikko Ilonen kasvatti palkkiorahojaan Walesissa pelatussa taitokisassa, jonka suomalaisgolfari voitti. Rahaa kilahti tilille mukavat 120 000 dollaria. Kilpailu koostui seitsemästä eri osa-alueesta, jossa kustakin voittaja sai viisi pistettä ja viidenneksi jäänyt yhden pisteen. Ensimmäinen laji oli pisin avaus parviitosella ylämäkeen lievässä sivutuulessa. Ilonen pommitti avauksensa 304 jaardiin ja oli lajin kolmas.

Toisena lajina oli pensaikon kiertäminen hook-lyönnillä 180 metristä viheriölle. Tässä lajissa Ilonen oli toinen. Kolmantena lajina oli lähestyminen viheriölle 140 metristä. Ilonen löi rennon rautakahdeksikon ja voitti lajin. Pallo lepäsi muutaman senttimetrin päässä reiästä.

Neljäs laji oli bunkkerilyönti 85 metristä viheriölle. Ilonen voitti myös tämän lajin. Viidentenä lajina oli vuorossa 20 metrin nosto griinibunkkerin yli. Ilonen oli kolmas. Kuudes laji oli hiekkalyönti viheriön kupeesta. Siinä Ilonen oli neljäs.

Seitsemännessä ja viimeisessä lajissa pelaajien piti suorittaa viheriöllä pitkä putti. Ilonen oli toinen ja voitto ratkesi selvällä marginaalilla.

- Olipa mukava iltapäivä. Kävin ennen kisaa harjoitusalueella lyömässä pari palloa ja valmistautuminen oli siinä., Ilonen naurahti.