Urheilu

Blomqvist
äimisteli
huonoa
puttipeliään

Corning (STT)

Minea Blomqvist ylsi par-tulokseen, mutta on silti kahdeksan lyöntiä kärkeä jäljessä avauskierroksen jälkeen golfin LPGA-kiertueen osakilpailussa New Yorkin Corningissa. Blomqvist löi neljä birdieä, neljä bogeya ja kymmenen paria. Hän jakaa 18 reiän jälkeen 72. sijaa 144 kilpailijan joukossa.

Kierroksen jälkeen Blomqvist manasi puttipeliään, joka on yleensä kulkenut hänellä hyvin.

- Tilastot näyttävät 28 puttia, mutta todellisuudessa puttasin mielestäni 31 kertaa. Minulla oli jostain syystä hieman väsynyt olo kentällä ja se heikensi keskittymistäni etenkin viheriöllä, mikä näkyi epätarkkuutena puteissa. Kaksi kolmen putin viheriötä on yksinkertaisesti liikaa, Blomqvist kertasi.

Kisan kärjessä on ruotsalaistähti Annika Sörenstamin sisko Charlotta Sörenstam , joka löi hienosti tuloksen 64 lyöntiä. Tulos sivuaa ruotsalaisen ennätystä. Charlotta Sörenstam on voittanut kerran Yhdysvaltain-kiertueella, mutta se tuli jo seitsemän vuotta sitten.

Lyönnin päässä Sörenstamista on Yhdysvaltain Beth Bader . Tuloksessa 66 ovat korealainen Shi Hyun Ahn ja yhdysvaltalaiset Paula Creame r sekä Jamie Hullett .