Urheilu

Korihait karsii voitosta huolimatta

Korihait-PuHu 78-58

JUHA LAINE

Korihaiden vaikea kausi ei päättynyt runkosarjaan. Viimeisen pelin selkeä voitto sarjajumbo PuHusta kotikentällä jäi laihaksi lohduksi, kun Pyrintö nappasi kotivoiton Namika Lahdesta.

  Näin ukilaiset joutuvat karsintaan Pyrintö-otteluiden keskinäisen korisuhteen ollessa neljä pistettä miinuksella.

Ilman Bilal Salaamia pelannut Pussihukat oli siirtänyt ajatuksensa jo karsintoihin. Taistelutahto oli unohtunut kotiin.

Haiparvi olikin hallitseva osapuoli alusta asti, vaikkeivät isännätkään parastaan esittäneet. Laiskavauhtinen kamppailu päättyi lukemiin 78-58 (40-24).

Huonoja uutisia Tampereelta

Kolmannella jaksolla peli alkoi näyttää selvältä, ja kiinnostus kohdistui kasvavassa määrin Tampereen otteluun. Pelin jälkeinen lehdistötilaisuuskaan ei alkanut, ennen kuin tulos Pyrinnön pelistä oli selvillä.

Tieto karsintoihin joutumisesta veti haikoutsi Jyri Lehtosen vakavaksi.

- Ei ollut hyvää peliä, mutta se riitti voittoon. Tarkoitus oli säilyttää paikka ilman karsintoja, joten harmittaa suunnattomasti.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

- Nyt ei auta muuta kuin vedota pelaajien ammattietiikkaan ja lähteä valmistautumaan tuleviin peleihin. Tässä pelissä oli muutamia hyviä hetkiä, ja niitä pyritään saamaan lisää, Lehtonen sanaili.

Korihaiden väkevimmän esityksen laittoi pöytään jälleen Ed Nelson . 24 pinnaa ja 13 levypalloa tehneen Nelsonin vanavedessä Ben Perkins nakutti 19 pinnaa.

Majala ajoi Lehdon kylmäksi

Antero Lehto pussitti hienosti 12 pinnaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta tauon jälkeen tippui puolustuspäässä ilkeästi lattiaan, eikä enää palannut kentälle.

  Mies itse uskoi kuitenkin olevansa pelikuntoinen karsintojen alkaessa.

Majalan Panu ajoi kylmäksi vapariviivan kohdalla ja löin pakarani. Tämä ei kuitenkaan vaikuta pahalta vammalta.

- Vaikea kausi on ollut koko joukkueella, eikä ole ollut tuuriakaan matkassa. Ei auta valittaa, kuusi peliä on jäljellä ja ne täytyy hoitaa, Lehto kaavaili.

Pussihukkien peliesitys oli suoraan sanoen luokaton. PuHun valmentaja Kari Liimo ei kuitenkaan pitänyt tärkeänä, kumpi karsinnoissa tulee vastaan.

- Pyrintö voitti Lahden, ja me saimme selkäämme täällä, molemmat joukkueet ovat siis kovia. Vastustajia ei voi valita. Tällaisella pelillä emme joka tapauksessa tule pärjäämään.

Pohitullin lehtereillä tulevia karsintavastustajia tarkkailivat myös Turun Namikan käskyttäjä Kimmo Vyyryläinen sekä jenkkivahvistus Murales Louis .