Urheilu

Loimu herkutteli helpon voiton

Loimu - Pateri 3-0

Raision Loimu päätti näyttävästi miesten lentopalloilun Suomen cupin puoliväeräturnauksen Tampereella. Jatkon kannalta merkityksettömässä ottelussa. Loimu ei antanut erääkään Keski-Savon Paterille. Näin Loimu sijoittui kolmanneksi ja Pateri piti perää tässä osaturnauksessa. Päätöspäivän sijoitusottelut pelattiin poikkeuksellisesti Pyynikin palloiluhallissa. Jatkoon menivät Isku-Volley ja Vaasan Kiisto. Se oli selvinnyt jo lauantaina.

Loimu oli latautunut selkeästi paremmin sunnuntain kamppailuun. Se hallitsi tapahtumia ensimmäisen erän ensimmäisestä pallosta lähtien. Pateri oli täysin vailla mahdollisuuksia ja etenkin ottelun toinen erä oli raisiolaisten näytöstä ja Pateri vaikutti jopa alemman sarjan ryhmältä.

- Tällaista on urheilu, kun toinen tulee pelaamaan tosissaan ja toinen ei. Kentällä oli vain yksi joukkue ja vastustaja oli täysin haluton. Me pelasimme aika hyvin. Tästä jäi meille ihan hyvä maku suuhun, vaikka Pateri tekikin erittäin paljon omia virheitä, Loimun valmentaja Ruslan Zhbankov kertoi tyytyväisenä oman joukkueen tasaiseen esitykseen.

Paterin passarina hääri Jani Puputti , joka jätti vastapuolen passarin taidollisesti kaus taakseen. Loimulaisten aloitukset tuottivat muutenkin Paterin vastaanotolle suuria vaikeuksia eikä pateri saanut hyökkäyspeliään kunnolla vauhtiin. Loimu oli tasainen ja kaikki kentälläkäyneet onnistuivat ihan kelvollisesti. Osin tietysti vaisusti pelannut vastustaja antoi mahdollisuuden paineettomaan peliin