Urheilu

HJK tähyää
mestaruus-
uusintaan

Mahdolliset uusintaottelut jalkapalloliigan mestaruudesta HJK:n ja Tampere Unitedin kesken pelataan keskiviikkona 1. marraskuuta Tampereella ja 8. marraskuuta Helsingissä. Uusinta tulee eteen, jos HJK voittaa tänään pelattavalla päätöskierroksella Tampere Unitedin Töölön jalkapallostadionilla.

Tuolloin molempien pistesarake näyttäisi 48:aa. Tampere Unitedille pistekin tietää mestaruutta, kun HJK:n mahdollinen sijoitus pääsarjassa on 1.-4. ennen kauden mahdollisesti viimeistä sarjaottelua. Sekä Haka että matemaattisesti myös Honka voivat ohittaa HJK:n.

- Edessä on loppuräjähdys. Kaikki on avoinna ja tilanne poikkeuksellinen. Ei ole aivan sattumaa, että HJK ja Tampere United kohtaavat päätöskierroksella. Luvassa on herkkupala, joka toisessa sarjatilanteessa olisi menettänyt merkityksensä, liigan toimitusjohtaja Jan Walden totesi torstain lehdistötilaisuudessa.

Päätöskierrokselle pelissä on myös putoajan paikka. Jos Jaro nappaa pisteenkin vierasottelustaan IFK Mariehamnia vastaan, putoaa Kuopion Palloseura Ykköseen. Tappio tietäisi Jarolle putoamista.