Urheilu

Blomqvistin
kierrokset
jäivät kahteen

Minea Blomqvistin pelit golfin Yhdysvaltain-kiertueen Danvillen osakilpailussa Kaliforniassa jäivät kahteen kierrokseen. Blomqvistin torstain 69 lyönnin hulppea avauskierros jäi laihaksi lohduksi, kun espoolaisgolfari kulutti perjantaina par 72 -kentällä 80 lyöntiä.

Blomqvistin pääsy kilpailun kahdelle päätöskierrokselle jäi yhden lyönnin päähän. Karsiutumisen sinetöi tuplabogi päätösreiällä. Kilpailun kärkipaikkaa jakavat yhteistuloksella 137 Etelä-Korean Jeong Jang (64+73) ja Australian Karrie Webb (67+70).

- Lyöntipelini ei ole viikon harjoittelutauosta huolimatta kunnossa ja se heijastuu henkiselle puolelle. Kun itseluottamus rakoilee, keskittyminen yhteen lyöntiin kerrallaan ei tahdo onnistua ja seurauksena on vaikeuksien kertaantuminen, jaetulle 73. sijalle jäänyt Blomqvist pohti pelinsä takkuilua.

Suomalainen oli toisella kierroksellaan neljä yli parin jo seitsemän väylän jälkeen. Toiseksi viimeisen väylän birdie piti toivoa jatkopaikasta yllä, mutta päätösväylällä pieleen meni lähes kaikki mahdollinen. Avaus suuntautui katsomoon, mistä Blomqvist sai pallon pois ilman rangaistuslyöntiä. Kakkoslyönti painui kuitenkin vesiesteeseen. Blomqvist pääsi yhdellä rangaistuslyönnillä viheriölle, mutta jatkohaaveet kariutuivat bogi-puttiin, joka ei uponnut.