Urheilu

A.T. Eko karkaa muilta

OSMO VATANEN

Viisivuotias A.T. Eko on voittanut tällä kaudella kaikki kahdeksan juoksuaan. Kun viime vuosi päättyi viiteen peräkkäiseen täysosumaan, on tolppasarjan pituus jo peräti 13.

Viimeksi Seppo Suurosen valmentama ja Antti Teivaisen ohjastama A.T. Eko pyrähti Vermossa mailin ja vei nimiinsä perinteisen ikäluokkakisan Tawaststjernan Muistoajon. Siinä samalla kohentui ennätyskin sekuntikaupalla lukemiin 22,2a. Kyseessä on poikkeuksellisen lahjakas ravuri.

Nyt A.T. Eko tavoittelee tähänastisen uransa suurinta palkintoa. Se on mukana kylmäveristen Suur-Hollola-ajon finaalissa, jossa voittaja kuittaa 30.000 euroa. A.T. Eko starttaa paalulta ja saattaa johtaa 2140 metrin kisaa alusta loppuun. A.T. Eko on suursuosikki ja kelpaa myös V75-pelin varmaksi.

Suur-Hollolan karsinnoissa A.T. Eko otti alun rauhallisesti, ja keulaan kiiruhti 20 metriä taaempaa lähtenyt Stamori. Se erehtyi sitten vastaamaan A.T. Ekolle ja väsähti lopussa viidenneksi. Nyt Kaarlo Ahokas ei uhraa hevostaan vaan tähtää totosijoille. Silloin on parasta peesata suursuosikkia.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Toinenkin varma löytyy Lahden kohteista helposti. Madison Hall oli viime kaudella pettymys, vaikka ansaitsikin lähes 34.000 euroa. Nyt viisivuotiaana jenkkiori tuntuu löytäneen taas oikeat otteet menoonsa. Tulosrivissä on kaksi peräkkäistä voittoa, ja seura näyttää tällä kertaa aika köykäiseltä.

Toisesta kohteesta jää pois Liero (9), kuudennesta J.S. Vokkperi (12) ja seitsemännestä Mr Eero (3).

Vihjejärjestelmä:

I: 2 Killer Time, 7 Cold Hard Ivory, 13 Riverside Joy.

II: 4 Temuli, 5 Rillaus, 11 Huiman Pyste.

III: 2 Madison Hall.

IV: 1 Even Steven, 2 Somersault, 3 Special Pine, 4 Mit Mit Mit, 7 Millstone's Eager.

V: 1 Teresia Star L.G., 2 Dolce Merett, 3 Duke Of Life, 4 Toy Bank, 5 Undertaker D, 7 Cannon Flame, 8 Muscles To Win.

VI: 2 A.T. Eko.

VII: 5 Southwind Vernon, 6 Lass Zefyr.

3 x 3 x 1 x 5 x 7 x 1 x 2 = 630 riviä-31 euroa 50 senttiä.