Urheilu

Norrena sivussa
Linköpingin maalilta

TS/<br />Fredrik Norrenalla oli lauantaina huilipäivä.
TS/
Fredrik Norrenalla oli lauantaina huilipäivä.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Fredrik Norrena oli yllättäen sivussa Linköpingin maalilta lauantaina, kun Ruotsin Elitserienin välierät alkoivat. Joukkueen suomalaisen luottomaalivahdin paikalla Frölundaa vastaan pelasi Jonas Fransson , joka joutui urakoimaan 46 torjunnan verran. Franssonin lukuisista torjunnoista huolimatta Frölunda voitti avausottelun maalein 3-2.

- Valmentaja ilmoitti täysin yllättäen perjantaina, että en pelaa. Kai hän jonkinlaista yllätysmomenttia sillä haki. Ainakin minut hän yllättikin täysin, Norrena kertoi.

- Valmentajalla on tietysti oikeus kikkailla tällaisilla jutuilla niin paljon kuin haluaa. Hän niistä kantaa vastuun.

- Rehellisyyden nimissä on kuitenkin sanottava, että Fransson pelasi todella hyvin. Ei ollut hänen syynsä, että hävisimme. Tuomari hylkäsi meiltä pari maalia, joista ainakin toinen oli aivan selvä osuma. En ole koskaan nähnyt yhtä luokatonta esitystä tuomarilta, Norrena jatkoi.

Frölundan Tomi Kallio oli lauantain ottelussa joukkueensa parhaimmistoa ja keräsi pisteet 1+2.

- Tomi oli taas kovassa vauhdissa. Heidän ketjunsa on varmaan yksi Euroopan parhaista hyökkäysketjuista, Norrena kehui.

- Palaan pienen shokin jälkeen maalille maanantaina. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja Frölundaa kaatamaan. Siihen meillä on mielestäni nyt hyvä sauma.

Ennen lauantaita Norrena oli pelannut pudotuspeleissä yhtä lukuun ottamatta kaikki pelit. Pudotuspelien avauskierroksella Linköping voitti Luulajan otteluvoitoin 4-2. Norrena oli sivussa joukkueiden viidennestä kohtaamisesta, mutta siihen hänellä oli hyvä syy.

- Olin silloin synnytyslaitoksella, kun perheeseemme syntyi tyttö, tuore isä kertoi.