Urheilu

Mestiksen pronssipeliä
ei pelata perjantaina
Turkuhallissa

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Mikäli Mestiksen pronssipeli pelataan Turussa, sen ajankohta ei otteluohjelman mukaisesti ole perjantai. Turkuhallissa järjestetään perjantaina Hectorin konsertti ja TuTo joutuu siirtämään pronssiottelun konsertin alta toiseen ajankohtaan.

Vaasan Sportille välieräsarjansa suoraan kolmessa ottelussa hävinnyt TuTo on pronssiottelun toinen osapuoli.

TuTo:n vastustaja ratkeaa toisessa välieräsarjassa, jossa Mikkelin Jukurit johtaa Kajaanin Hokkia otteluvoitoin 2-1. Sarja on katkolla Jukureille maanantaina Kajaanissa. Mahdollinen viides peli pelataan keskiviikkona Mikkelissä.

Mikäli Hokki häviää välieräsarjan ja kohtaa pronssiottelussa TuTo:n, peli pelataan Turussa. Jos TuTo puolestaan saa pronssipelissä vastaansa Jukurit, peli pelataan Mikkelissä normaalisti perjantaina.

- Olemme keskustelleet asiasta Jääkiekkoliiton kanssa. Jos peli pelataan Turussa, saamme siirtää sen sellaiseen ajankohtaan, mikä molemmille joukkueille sopii. Todennäköisin pelipäivä siinä tapauksessa on lauantai, TuTo:n markkinointipäällikkö Ville Heinonen kertoi.

- Me pelaisimme ottelun mielellämme mahdollisimman pian. Mitä nopeammin, sen parempi. Vaikka jo keskiviikkona meidän puolestamme.

- Ottelun ajankohta ratkeaa kuitenkin vasta, kun tiedämme, kenet saamme vastaamme. Jos vastaan tulee Hokki, he eivät ehkä halua aikaistaa peliä, kun ovat pelanneet alle pitkän ottelusarjan Jukureiden kanssa, Heinonen lisäsi.