Urheilu

Antti Hulkkonen
siirtyy Brynäsiin

TS/<br />Antti Hulkkonen lähtee hakemaan uusia haasteita Ruotsista ja Brynäsistä.
TS/
Antti Hulkkonen lähtee hakemaan uusia haasteita Ruotsista ja Brynäsistä.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Puolustaja Antti Hulkkonen siirtyy TPS:sta Ruotsin Elitserienin Brynäsiin ensi kaudeksi. Hulkkosella oli TPS-sopimuksessaan optio ensi kaudesta ja hän päätti jättää sen käyttämättä.

- Lähden hakemaan Ruotsista uusia haasteita. Olen pelannut SM-liigaa yhdeksän vuotta ja halusin vaihtelua. En ole koskaan asunut ulkomailla ja halusin myös sellaisen kokemuksen, Hulkkonen sanoi.

- Toivottavasti opin myös ruotsia. Tavoitteenani on rakentaa jääkiekkouran jälkeen toinen ura ja senkin vuoksi olisi tärkeätä oppia ruotsi mahdollisimman hyvin, lopputyötä vaille valmis kauppatieteiden maisteri mietti.

Hulkkonen ilmoitti TPS:lle jo helmikuussa, ettei jatka seurassa ensi kaudella.

- Ajankohdassa ei ollut mitään mystistä. Sopimuksen mukaan minun piti helmikuun loppuun mennessä ilmoittaa TPS:lle jatkanko seurassa vai en. Ilmoitin heille helmikuun viimeisenä päivänä, etten jatka.

- Uusi seura selvisi vasta pari päivää sitten. Vaihtoehtoja oli muitakin, mutta päädyin Brynäsiin, Hulkkonen kertoi.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Hyvät muistot Turun vuosista

Vaikka Hulkkosen viimeinen kausi TPS:ssa oli raskas, jää hänelle hyvät muistot Turun ajastaan.

- Olen todella iloinen siitä, että tulin Turkuun ja Tepsiin. Molemmista jää hyvät muistot. Ei ole ollenkaan pois suljettua, ettenkö vielä palaisi tänne.

- Viime kaudesta jää kuitenkin paljon kaivelemaan mieltä. Meillä olisi ollut potentiaalia paljon parempaan menestykseen, Hulkkonen mietti runkosarjan kymmenenteen sijaan ja kahteen pudotuspelitappioon päättynyttä kautta.

Moni ihmetteli kauden aikana sitä, että Hulkkosen tavaramerkkinä olleet avojään taklaukset puuttuivat täysin hänen valikoimastaan. Niiden puuttumiseen oli kuitenkin selvä syy.

- Marraskuussa loukkaantunut olkapääni ei parantunut täysin. En ollut missään vaiheessa kautta täydessä pelikunnossa. Emme kuitenkaan halunneet kauden aikana nostaa asiasta isoa meteliä - enkä halua nytkään alkaa selittelemään.

- Onneksi olkapäätä ei tarvitse enää korjailla. Se paranee levolla, Hulkkonen kertoi.