Urheilu

Inter panostaa täysillä myös Suomen cupiin

TS/Riitta Salmi<br />Sääksjärvelle Suomen cupin otteluun matkaava TPS on tehnyt jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Jukka-Pekka Tuomasen kanssa. Sopimus yltää nyt kauden 2007 loppuun.
TS/Riitta Salmi
Sääksjärvelle Suomen cupin otteluun matkaava TPS on tehnyt jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Jukka-Pekka Tuomasen kanssa. Sopimus yltää nyt kauden 2007 loppuun.

PEKKA MÄNTYLÄ

Turun FC Interin kova ottelutahti jatkuu tänään Kupittaalla Suomen cupin 5. kierroksen pelillä Myllykosken Palloa vastaan. Helppoa ei ole anjalankoskelaisillakaan, sillä myös MyPalle peli on jo kolmas viikon sisään.

Interin valmentaja Kari Virtanen kertoo joukkueen harkitsevan tänä aamuna, onko joidenkin pelaajien syytä huilata MyPaa vastaan. Turkulaisten jatkopaikka Intertoto-cupissa on katkolla sunnuntaina, mutta Virtasen mukaan yksikään tavoite ei ole joukkueelle toista tärkeämpi; Inter himoitsee menestystä myös Suomen cupista.

Henri Lehtonen vähän loukkasi jalkansa Akranesia vastaan, joten hänen pelaamisensa on epävarmaa.

- Kova ottelu on varmasti tulossa, ja toivottavasti meidän pojat latautuvat sen mukaisesti. Ajatusten on oltava tässä pelissä, Virtanen sanoo ja huomauttaa, että MyPa on viimeaikoina ollut hyvässä vireessä: Joukkue on pelannut ilman tappiota jo seitsemän ottelua, ja kuudessa viime pelissä kukaan ei ole saanut palloa maalivahti Janne Korhosen selän taakse.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Sinimustat ovat kohdanneet MyPan tällä kaudella kerran aiemmin. Saviniemen kentällä pisteet jaettiin toukokuun alussa tuloksella 1-1.

64 joukkuetta vielä mukana

Inter pelaa siis poikkeuksellisesti jo tänään, mutta cupin pääpelipäivä on torstai. 5. kierroksella on mukana vielä 64 joukkuetta.

Kakkosen kärkipäässä keikkuva Kaarinan Pojat saa keskuskentälleen mielenkiintoisia vieraita. Ari Hjelmin luotsaama Tampere United on hävinnyt liigassa MyPan ja Interin tavoin vain yhden ottelun.

United pystynee myös keskittymään otteluun tosissaan. Sunnuntaina odottaa Intertoto-cupin toinen osaottelu, mutta tamperelaisilla on jo taskussaan arvokas 0-2-vierasvoitto Färsaarilta.

TPS:n maaliton putki jo 441 minuuttia

Turun Palloseuralle avautuu cupissa tilaisuus maalintekokammonsa karkottamiseen.

Turkulaiset matkaavat torstaina parhaalla miehistöllään Lempäälän kuntaan Sääksjärvelle, jossa asettuu vastaan paikallinen kolmosdivariseura Loiske. Veikkausliigassa TPS:n maaliton putki on karannut peräti 441:n minuutin mittaiseksi.

Myös FC Interin A-nuoret ovat yhä mukana cupissa.. Juniorit kohtaavat torstaina Turussa Paavo Nurmen stadionilla tamperelaisen ykkösdivisioonajoukkueen PP-70:n.