Urheilu

Wallinheimo myrkkyä Lukolle

JYP-maalivahti Sinuhe Wallinheimo on ollut täyttä myrkkyä raumalaisille tällä kaudella. Wallinheimo piti kolmannen kerran Lukkoa vastaan maalinsa puhtaana ja lisäksi yhdessä JYPin voittopelissä värikäs maalivahti laski vain yhden kiekon selkänsä taakse. Raumalaisten maalinsuulla ei nytkään nähty Dwayne Rolosonia , mutta Petri Vehanen teki sen minkä voi. Loputon alivoimapelaaminen murensi raumalaisten alakertaa, mutta SM-liigan tehottominta ylivoimaa pelaava JYP ei Lukon jäähyjen aikansa saanut kuin yhden osuman aikaiseksi. Tuon voittomaaliksi jääneen maalin sivalsi Columbuksen puolustaja Duvie Westcott , joka pelin jälkeen oli valmis pakkaamaan kamppeensa NHL-pelejä varten.

Lukon vaikeudet ottelussa alkoivat toisen erän puolivälissä, kun Toni Porkka sai päähän kohdistuneesta taklauksesta 2+10 minuuttia. Erotuomari Tom Laaksonen ei Jarkko Immoseen kohdistunutta tilannetta nähnyt, mutta linjamiesten näkemän mukaan Laaksonen Porkkaa rankaisi.

- Siitä jäähystä tuli joukkueeseen aikamoinen tunnekuohu. Me kun tehtiin pienikin rike niin yleisö reagoi ja Laaksosen tasoinen tuomari reagoi sitten yleisön huutoihin, harmitteli Lukko-valmentaja Jukka Rautakorp i.